Jul 18, 2009

bio + fizik = biofizik

once upon a day, somewhere in the middle of nowhere...
nad and ct-k talk-talk about dr. zul's class, biophysics.....
dr. zul hazrin is their project supervisor and he is de veri de sporting....
in his class he asked his students to tekan the bazel (btol ke aku eja eh?) "teeeettttt" when dey want to answer questions....
and say "sir...yes sir...." when he asked them something....

nad and ct-k, wif their amazingly brilliant brain.....come up wif an extraordinary superb idea....
and den dey both grinned to each other.....to tell you de truth...... EVIL grin.........
kehkehkehkehkeh..............

kejadian yang seterusnye berlaku di jabatan fizik di bilik C303 (eh! same ngan bilik aku kat 8th dulu! hehe.....)
pade hari rabu yang lepas...bersamaan 15 julai 2009....
beberape minit sebelum klas biofizik....

nad : dr., dr. tengok cite upin ipin tak?
dr. zul : penah. nape?
nad : haa....apekate bla bla bla bla....pot pet pot pet....bebel bebel bebel...?
dr. zul : ha..... (sambil mengangguk-angguk penuh excited)

kemudian ct-k memblutut 2 bijik ringtone yang sangat menarik hati.....

nad : dr. nanti kitorang nak rakam leh tak? kitorang masuk kat belakang senyap-senyap...
ct-k : tak pun kitorang buat-buat la tolong dr. bawak buku ke...ape ke....
dr. zul : boleh boleh boleh.....(mengangguk sambil mempamerkan ke"excited"an beliau)

************************

tempat kejadian : DKF (dewan kuliah fizik yang sempit tempat duduknye)
mase : 11.30 pagi

kejadian : plis watch dis video....enjoy! tiiiihihihihihi..... :D :D :D
video


best tak???
hehehe.....
kitorang sangat suke....

aku ngan nad kat belakang rase cam nak pecah perut je mendengarnye...
kihkihkih.....

"aku nak bunuh ko weh!" adelah ucapan yang biase diucapkan mereka kepade kami...
hahahaha......

bella la paling malu skali sebab die "ketua darjah"....
mase die cakap tu diorang kate die siap tutup muke lagi....
hehehehe.....

pas habes klas tu dr. tanye kat kitorang...
"dapat rakam tadi?"
dan dengan penuh kegembiraan dr. mendengar ucapan yang sungguh mengharukan itu....
hahahahahhaa

gasak la korang kene ngan dr.....
seb baek aku tak amek klas ni (sebab hari yang same ngan solid exam nye....kite tak pandai cam korang...huhuhuhu.......)

kepade korang yang amek bifizik.....
nantikan kezutan-kezutan yang bakal berlaku.....
kitorang akan pike kan yea....
hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha......

gumbira sungguh rase hati...........
:D
:D
:D

3 tanda kaki:

Lord Biohazard said...

siap la kancil ko~
hahaha *gelak evil*

eyena said...

aduiiiyaaiii.. nakal sungguh..is is is

uchiha ct-k said...

-shamim-
ape "siapla kancil ko"??
sudah berkali2 ku katekan...
kancil berade di tanjung malim...
kalo ko nak memperape2kan beliau..
sile lah ke tg. malim yek...
hahahahaaha
:p

-eyena-
nakal?
betul betul betul....
hahahahaha