Sep 25, 2009

ifthar jabatan fizik um


* ye....ye...aku tau....skang dah raye so cite pasal bukak pose ni dah basi.....so wat.....? aku memang slalu post entri basi malah pekasam....hohoho....bangge nye diriku......*

perkara : majlis berbuke puase jabatan fizik um
tarikh : 3 september 2009
hari : khamis
tempat : blok c, jabatan fizik um
catatan : makanan tak cukup!!! huhu....




Sep 24, 2009

selamat hari raye

salam......

dengan ini saye seateawhomyra ingin mengucapkan selamat hari raye aidilfitri kepade sekalian muslimin dan muslimat yang telah berjaye mengekang hawe nafsu pade bulan ramadhan yang lalu......

dan dengan ini jugak saye ingin memohon ampun dan maaf kepade sekalian homo-sapiens yang membace, terbace, dibace dan berbace blog ni terutame sekali kengkawan, teteman, rerakan dan sesahabat hyundai saye......

maklumlah.....
manusie......
kengkadang tak sedar diri die buat salah kat orang laen.....
tambah-tambah lagi aku ni agak kasar.....  :p
mulut maen lepas je......
hehehehe.......
tapi walaupun mulut aku takde kertas penuras.....
hati aku amat baek tau.....
huahuahua........



ni gamba raye tahun lepas....
yang letes nye blom amek lagi.....
sebab kitorang baru sampai rumah dari johor tadi....
huhu.....



sesape yang tau rumah aku katne sile la datang eh......
terutamenye mereke-mereke yang dah diajak terlebeyh awal.....


sekadar gamba hiasan.....hehe.... :D





ni baru la rumah aku yang sebena.....
hahahahahahahahahahaha.....


fizikawan...........
jom buat trip!
hoho!
projek batch kite yang ketige.....
oyeahhhh....... ;)
^_^

aku ade gamba menarik untuk dikongsi bersame.....
ni kad raye tahun lepas yang adek aku yang last (iya) dapat dari kawan die.....





dapat detect tak ape yang kelakarnye kad ni.....?
hehe.....
p/s : soalan ini tidak ditanye kepade safa yer.....hehe...






 hatake kakak-shi mengucapkan salam aidilfitri kepade semue.....
pandu cermat, jimat duet raye....
hee...... :D

Sep 18, 2009

buke pose situ sane sini

skarang ni sume orang dah dalam mood raye.....
mmmm......
dah habes sume appointment aku barula dapat nak buat post ni....
hehe.....
sepanjang ramadhan kali ni memang agak berlainan sket dengan ramadhan yang lepas-lepas....
kalau sebelum ni bukak puase same ade kat rumah atau pun kat kolej....
tapi kali ni agak banyak tempat gak r aku pegi....
sronok bile ade pengalaman camni....
hehe.....
ni sume aku dapat rase sebab aku dok luar....
tak duduk kolej dah....
hoho.....

Sep 11, 2009

?????



=








hari ni 11 september......

Sep 10, 2009

tolong! tolong! 999!!!!!!

semalam sume cakap pasal tarikh 090909.......
tapi perasan tak semalam adelah 19 ramadhan?
dan dalam taqwim hijriah bulan ramadhan adelah bulan yang ke-9....
jadinye.....
semalam adelah 090909 masihi
dan 19091430 hijriah.....

heee.....
:D


dan apekah peristiwa yang best berlaku semalam?
makan char koey teow lagi....
hehe...........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
yang tak best?
oooohhh.....memang ade.....

Sep 7, 2009

mendapat cahaya keimanan


hehehehehehehe.......


hari tu disebabkan klas biofizik takde make budak-budak klas tu mengeplan untuk pegi muzium seni asia yang kat jabatan asia timur tuh.....
maka berlepas la kami berenam (aku, lin, yat, fizin, shamim ngan saii) ke tempat tersebut dengan menaiki motokar (haha....) shamim manakala fizin menunggang kuda beliau.....
sampai di sane kami dijamu dahulu dengan bau-bauan enak menggamit rasa yang datang daripada kafe jabatan tersebut.....
cobaaaann..........

mari menengok gambar-gambar yang telah dirakam oleh henpon sony ericsson K770i saye.....
heee... :D



kawan-kawan....
sile la melawat muzium ini ye...
kami tak penah pegi pun walaupun dah final year....
ini fes taim kami pegi....



mereka


budak kecik yang jakun.....hehe...


ngeri..........



kami mengambil peluang untuk belajar origami buat burung merpati (burung keamanan)
fizin kate beliau tidak perlu belajar membuat origami tersebut kerana beliau sudah sedia sabar....
ceh! piiiiraahhh.....


mai fes burung


tree of peace


aku nak amek gamba macro....tapi asek tak jadik....geram tol....


mai seken burung


hehe.....
identitiku harus wujud di mane-mane



mesej-mesej yang akan dihantar ke jepun sane....



disebabkan orang-orang kat muzium tu kagum melihat aura yang dikeluarkan oleh saye...
maka mereka memanggil saye untuk memberi ceramah kepada pengunjung yang hadir akan peri pentingnye anime dalam kehidupan seseorang insan.....




heee.....
peace no war brader....
:D