Oct 26, 2009

kawan saye kate.......

kawan saye kate.......
dalam islam.....
kalau berkenan kat someone tu.....
pegi kenal parents die dulu......
dari situ barula boleh kenal orang tu.......


Oct 21, 2009

oh!

oh! dah boleh berfungsi (sket) dah jump break aku......
hehe......
sile la tekan "read more" eh....

bile ade orang panggil ko monyet ko marah tak?

cam hampeh tol pak arab kat lab ni....
orang buat bising die marah......
tapi boleh la pulak die nak buat bising, pasang lagu kuat-kuat mase orang tengah blaja.......
masuk lab habes 1 lab bau rokok......
cett!!
dasar rang undang-undang negara!

Oct 20, 2009

caner nak kontrol gelak???

hari tu dok tengok cite spontan ngan budak-budak ni......
spontan adelah rancangan lawak.....
bile rancangan lawak mestila gelak.....
ade sesape tengok "jangan ketawa" dengan muke serius?
kalo ade angkat kuku!

Oct 18, 2009

egypt

sabtu malam yang lepas aku ngan family gi KLIA nak hanta dalia ngan along (sepupu kitorang)gi mesir.....
diorang due-due dapat lanjutkan plajaran kat al-azhar....
hoooo...........
aku sebagai sepupu diorang turut berase bangge.....
hohoho......

play innocent

i hate it......

Oct 4, 2009

ade ape dengan 16 september

perkara : buke pose beramai-ramai
(projek fizikawan batch 0607 yang ke-2)
tarikh : 16 september 2009
hari : rabu
tempat : kedai ayam golek ayam panggang 5 bintang kat bukit angkasa
ermmm.......
tak habes ngan entri bukak pose lagi.....
sori ek.....
hehe.....