Dec 29, 2009

entri ni takde tajuk

semalam 28 disember dah start sem baru dah.....
dan sepanjang 2 hari aku ber'sem baru' ini sangatlah........mmmm.....nak kate ape eh......
mmmmm......
agak boring r........
ade kengkawan yang slalu lepak sesame dulu dah takde........
ye r....dorang pandai......
bleh r habes 3 1/2.........
huuuu......
agak kesedihan di situ......................................


klas pertama aku gi.......
atoms n molecules physics.....
pkol 10-11.30......
budak 4th year : aku, pedo, cheak shee (die kate tinggal 1 paper ni je lagi die blom amek.....geng-geng die aku tak nampak....sian die sensorang.....huhu.....)
yang len budak 3rd year......


pastu gi klas fasilitator untuk ko-k lak......
yuran die dah tambah.......
sebelum ni budak-budak fasi bayar 100 untuk gi camping sume.....
kali ni kitorang kene bayar 120....
wadde hacked by pokemon???
mmm.....ade la jugak kawan kat klas tu......
kepada safa.......i nak pinjam boifren u jap eh.....
jangan risau.....
saye tidak mengape-apekan beliau.........
hehe...........


klas em (electromagnetism) aku ngan nisa' je 4th year.......
microprocessor a.k.a mikro-p aku ngan nad je.......
nope....bukan kitorang je budak 4th year.....
tapi kitorang sahaje yang ade dalam klas tu......
dan sejarah kembali berulang dengan klas semiconductor.....
kami berdue sahaje yang setia menanti dr. aaliyah rehmen khan tersebut.....
dengan bangge nye beliau menunjukkan slaid show pasal negara kesayangan beliau.......pakistan.....
uhuk uhuk........
dr. aaliyah tu sangat best weh.........
sesape yang tak tau nak amek ape untuk elektif jom r amek....
die aja satu-satu ape yang ko tak paham......
hohoho.....
gumbira daku sebentar........
ermm.....
tu je......


kesimpulan yang dapat aku simpul kan speanjang 2 hari ni......
bohr-ink......
safa.....
bile u nak balik ni.....
i rindu kat u.......
heh heh........


kepada kengkawan ku yang dah grad dah.......
safa, bella, del, fizin, saii dan sebagainye.....
jenguk-jenguk lah tempak lepak kita dulu tu eh......
kenangan seyh.....
hehe......


sedih ni.....
nak grad dah rupenye aku ni......
rase cam aku baru je 2nd year.....
heee......
:D

Dec 24, 2009

power rangers datang malaysia

seperti yang anda ternampak dan dilihat.....
blog beta suda bertukar ghupe......
try r gune layout ni plak.....
nampak cam gune pineapple sket.....
cehhhhh....
hehe.....
lagipun ade orang kate sebelum ni blog ni lambat loading.....
aku tak letak banyak widget ngan segala mak nenek pun....

so harapnye template baru ni tak berat r....
kalo lambat loading gak bagitau eh.....


ade beberape kawan yang aku tak ingat url blog die so tak dapek la nak tempek kat sini....
dan tak dapat nak dicarik lak tu......
so sesape nak aku link kan blog die sile bagitau eh......
G dan su natasha sile berbuat demikian.....
sekian trimas.....

mood : takde.......tekak aku saket gile nih....huuu....

Dec 22, 2009

sila isikan tempat kosong dengan jawapan yang sesuai ok?

mmm....
rase rindu lak kat 8th......
huhu....
aku sebena nye.............
kalo boleh.....................
nak stay 8th lagi mase 4th year ni................
tapi..........................

Dec 17, 2009

pendek jer.......oh! dan selamat menyambut tahun baru 1431 :)

semalam patutnye bergumbira di kenduri kawen aina......
tapi alih-alih....
duduk dalam lab....

Dec 13, 2009

tengok saploh kali pun tak jemu punyer....



comel gilerssssssssssssssss kan??????????!!!!!!!!!!!!!!
thanx to nad for introducing dis super duper ultimate kawaii neko to me...............
^__________^

Dec 12, 2009

tadi sesi risik - merisik telah dijalankan

minggu ni memang minggu yang aammmat memenatkan.....
post sebelum ni yang aku kate nak jalan kaki balik umah ke tak.....
yup....
aku memang jalan kaki pun.......
mule-mule cuak gak......
mane tak cuak nye....
jalan kaki sensorang pkol 8.15 MALAM......
sampai umah pkol 9 lebih......

fuh!
gilos.......

Dec 9, 2009

susah jadik orang yang cerewet ni tau

betul.......
kalo tak jadik sket......buat balik.....
system banyak sangat etanol.....buat balik......
inikah ciri-ciri seorang researcher yang bagus?

Dec 4, 2009

nur kasih dah (lame) habes dah tapi kalau tak suke pulangkan la......

jumaat lepas tamat la cite drama yang menjadi kegilaan ramai....
aku yang tak tengok cite tu pun sempat la tengok episod last tuh....
dalam proses menengok dan menonton itu sempat jugak lah aku interview adek-adek skali ngan kakak aku pasal cite tuh.....