Nov 26, 2009

esok raye aidil adha

mase raye hari tu mase kat kampung (kat senggarang, johor) ntah camne ntah leh tertukar TV3 (kot?).....
ade cite dayang senandung yang versi moden punye......
maka....
mama pun membuka cerita..........

Nov 23, 2009

aku rase aku dah matang sket

dah lame dah sebena nye aku nak buat entri ni......
rujuk balik pade entri aku ade ape dengan 16 september......
dalam kad yang dorang bagi tu sume soh aku jadik matang sket.....
so entri kali ni aku nak counter balik ape yang dorang cakap......
untuk membuktikan......
bahawa............
ct-k sudah matang sket!
wohoooo!!!!

Nov 22, 2009

fatul suruh buat entry kelakar

mmm....tajuk entri kali ni cam len dari bese.....
aku tengah masuk kontes nih......
encik fatul akrul ramli punye......
best bace blog die nih......
sampai tercabut gusi ku.....

dan aku rase disebabkan die seorang yang gay dan macam gembira-pergi-beruntung person...
die buat kontes pasal pengalaman hidup paling klaka.......


pueh den pike pengalaman ape yang paling klaka skali dalam hidup den.....
tapi yang ni gak yang slalu bermaen di mate......


alkisah.............

Nov 18, 2009

update banyak-banyak

tanggal 10.30 pagi tadi berakhir la sudah exam aku untuk sem ni......
fuuuhhh..............
tapi aku taknak cakap pasal paper-paper yang aku dah amek tu....
huhu.....
mulekan dengan update-update yang dah jadik downdate.......

Nov 7, 2009

semalam aku sempat pegi kutub utara......memang sejuk giler kat situ......

semalam exam solid state physics
(kod smes3203.....aku rase aku akan slalu ingat kod ni memandangkan kalo nak bukak tutorial die je kene taip password...same r ngan fizik statistik pun....smes2205.... :p )
exam pkol 3 kat DTC....
aku nyampah tol la kalo exam kat dewan tak cat tuh.....
gile sejuk.......
sejuk pun tak segile tuh.....

huuuu............

Nov 2, 2009

update baru

blog ini akan diupdate pas exam solid state physics 6 november ni insya ALLAH.......
hehe