Oct 21, 2009

bile ade orang panggil ko monyet ko marah tak?

cam hampeh tol pak arab kat lab ni....
orang buat bising die marah......
tapi boleh la pulak die nak buat bising, pasang lagu kuat-kuat mase orang tengah blaja.......
masuk lab habes 1 lab bau rokok......
cett!!
dasar rang undang-undang negara!

sukati kitorang r nak stadi kat sini sampai malam pun.....
lab ni bukan lab ko......
lagipun dr. zul sendiri yang soh kitorang stadi kat lab ni malam-malam.......

[dr. zul berkate "study week nanti ajak la kengkawan study kat IPS....tapi saye nak awak study sampai pkol 10 malam baru balik....."]



die ngadu kat su vei ngan mior.....
die tak suke (su vei kate die bukan macam tak suke dah...memang tahap benci.....cett!) kitorang yang pompuan undergrad ni......
siap panggil kitorang monyet lagi.....
ces! catur!
blah la ko.......
ade sebab kot ko pindah lab dari lab dr. hassan masuk lab ni.....
hmp!

bwekkkk.....
ingat sket ko tu menumpang negara orang.....
hormat la sket.....

5 tanda kaki:

rayo_Z said...

mmg dasar assabiyah
hehehe..

ko 'fire' je pak arab tu..korg lak r wat memekak2 lg
hahaha

artdeep said...

mesti la marah if panggil monyet;p hmm be cool, tabah utk sabar mesti bessh:D

uchiha ct-k said...

-fizin-
assabiyah....?
hahahaha.....xtau le assabiyyah ke x....
kalo kte bt rasengan kt die pn ok gk kn???
hehehehe.....
xpe....ktorg kn baekkk.....
ktorg x bt jahat.....
heee :D

-artdeep-
btol3....
ktorg tgh kool ni....
si x betol ni ade je kt blkang ni....
bleh je nk ngumpat2 die ni....
bukn nye die phm BM btol2 pn....
hahahaha

eyena said...

haha yg tak tahan tu siap ada dasar rang undang2 negara lagi tu.. hahahaha aku tak leh kontrol gelak laa.. hahahaha

uchiha ct-k said...

hehe....
sebena nye nak cakap "dasar pak arab!"....
tapi nanti bunyik nye cam perkauman lak....
kita kan 1malaysia....
:D