Dec 13, 2011

(melayu+jawa+banjar) + (bajau+cina)

waaahh...tajuk.......macam nak buat equation ape je....
tajuk tu sebenarnya pasal my only elder brother's wedding....
(mmmm....macam boleh tambah "siam" je lepas banjar tu kan.....tapi takpe la...sebab tak sure kan...hahaha...boleh pulak... :p )

aku letak gambar je lah ek....

(pictures at Kota Belud taken by faiz and the lightcatchers)

majlis nikah
25 November 2011
Kota Belud, Sabah








focus on the hand....dah macam dalam bendera negeri Sabah dah kan?
hehe




pelamin ketiga - bajau!
:D



majlis bersanding
26 November 2011
Kota Belud, Sabah













majlis belah pengantin lelaki
10 Disember 2011
Kepong, KL 

(gambar dari facebook sepupu aku, Atyn Konzashah)














pasukan kompang bidan terjun...
budak-budak kompang kampung tak dapat datang, so aku terpikir nak panggil diorang ni...
nasib baik kat UM ada FESENI....heheh...


pengantin ni berumur setahun lebih....
my only kakak, kak iqa & abang azree with the cutie mutie comeltie smartie aleesya sofea.....
buah hati semua orang... :D

(nanti umur dia dah setahun aku buat entri khas untuk my only anak buah ni...insya ALLAH...)


ok....letak sikit je gambar...nanti tak exclusive....heheh....
nak tengok lagi banyak gambar (yang belah pengantin perempuan je la...) please go to here and here
:)

1 tanda kaki:

Naufal said...

orang pon nak buat record ar, (kelantan+melaka+banjar)+(kazakhtan+arab+parsi).. hahaha

masih teringat2 ayat faris yang diceritakan oleh ibu : fuhh cantik gila isteri abang mie.. hehehe