Sep 27, 2010

wah! i thought i'll never make more than 1 entry per day.....

tak ada apa-apa benda penting pun nak cakap....
just nak kata...
"kalau orang yang selalu update blog, dan dalam 1 hari dia boleh buat sampai lebih dari 2 entri, lepas tu tiba-tiba jarang update blog (contoh : sebulan sekali dua je, takpun berbulan-bulan tak update), maknanya orang tu dah ketagih facebook la tu....."

oh aku tak cakap pasal diri aku, sebab aku jarang update disebabkan "kekangan masa"....heheh.....

dan orang yang ada akaun facebook tapi tak accept pelawaan nak jadi kawan tu, mesti ada sebab dia tak nak add kita.....contohnya, kita tak layak jadi kawan dia....

sekian.....

4 tanda kaki:

ASaDa RyutaRo said...

hahaha.. boleh jadi jugak. tapi kalau kat FB pun dia dah takde, mybe dah ada teman baru setiap hari. mybe ketagih sms.

kalau sms pun xde jugak, mungkin... err

uchiha ct-k said...

teman baru setiap hari? wah!
hahaha

Naufal Zaidi said...

http://belognowphall.blogspot.com/2010/10/award-4-beautiful-blogger-kononnyerr.html

kat link atas nie ad tersebek kesah uchiha ct-k.. klu sudi, sila lar menelaah..

uchiha ct-k said...

dah tgk dah...
(dh lme sbna nye tgk tp bru nk komen blik...hehe...)
tengkiu2...

hmmm...."pndaiiiii" la sgt...huhu