Mar 26, 2009

MAK 08/09

MALAM ANUGERAH KKINABALU
2008/2009
FASA 2
SUNWAY RESORT HOTEL & SPA
19 MAC 2009
BLACK, RED & MASQUERADE


*atas permintaan seorang WANI-ta...gambar beliau telah dibuang...harap maklum...hehe....* (29/3 2.06 am)

ok....lupekan kesedihan dan kekecewaan itu...

meh sini nak cite sket pasal MAK hari tuh...

sebelum ni aku ingat nak pakai kemeja aku yang merah menyala tu dengan suar itam je...pastu tudung itam...

pastu mase hari isnin ari tu aku balik umah...
sebab hari selase nye abang mi konvo
(baru nak konvo.....hape kejadah nyee la upsi nih....aihhh...)

kat umah sume orang pun ade....
due-due orang atok pun ade....
*sile beri perhatian.....atok yang saye maksudkan adelah nenek saye...datuk saye due-due dah meninggal*

sebelum ni aku dah penah tanye pendapat kak iqa baju pe nak pakai mase dinner tu nanti...
die pun carik la ade 1 baju itam nih....mak pakwe die bagi....tapi baju tu agak besau untuk die sebena nye...yela...die kan kecik lagi dari aku....
so aku ingat plan B aku...pakai baju itam tu...sua itam...tudung merah...hahaha....

mase balik dari konvo aban
g mi tuh....tengah makan-makan kat gerai busu mamat...kak iqa bagi cadangan....
"eyh...ko ade kemeja wane merah kan? ko carik vest itam...pastu pakai tudung itam....pastu ko carik topi...."
aku macam...... "haaaaa........"
takde r....aku tak sangke begitu bernas sekali cadangan kak iqa....hehe...
yela....aku bukannye reti nak berfesyen-fesyen nih....
stail aku....t-shirt...jeans....sudah....hoho...
sebab tu aku mintak pendapat "PA" aku yang sememangnye pakar dalam hal-hal fes
yen nih...hehe....

ok....blablabla.....merate tempat aku carik vest (tipu la merate tempat kan....)....hampir sume kawan pompuan aku aku tanye ade vest ke tak....
akhirnye......
KHAIRUNNISA MD NASIR!

you are my saviour!
hahahaha......
vest beliau sangat cantek.....hihi....
dan saye memutuskan untuk tak pakai topi.....


pastu mask pun takde lagi nih....

mase 19hb tu jugak laaa baru nak BUAT mask tuh....
tengahari tuh...balik kelas....dok tanye
mila caner ni....takde mask...
mila cakap "ko gi tengok jibah ngan rumet die...diorang buat
sendiri je....lawa..."
pastu mintak pinjam mask yani (rumet jibah) jap....
wani plak jumpe ade 1 keping bende nih....aku tak tau nak panggil die ape....
nak kate kadbod....ringan nak mampos plak....nak kate polistrin....lagi la tak btol....hahaha....

so bermula lah kej
e-keje membuat mask....
wani ade lab pkol 2-5....aku klas pkol 3-4....
pas klas tu aku gi pinjam kete NURUL NADIA NAZIRON....

pastu bersambung lagi lah keje-keje buat mask.....sampai lah pkol 7....
kasut plak takde.....ahhh!
"zana....kite nak pinjam kasut itam tuh bleyh....?" hehe....
lepas dah sumbat tisu kat depan...baru la muat.....huhu......

gedebuk gedebak....
kitorang bertolak dari kolej dalam pkol 8.30 camtu....

sesat plak tuh...gilo btol....
sampai hotel pkol 9....
makanan yang 1st sampai....selamat la....
takdela melepas.....hehe....

ok....sepanjang dinner tu takde pe yang menarik sangat pun....
(bukan MAK tu yang tak menarik....kitorang ni je....huhu....)
mood pun dah takde kan....

huhu....
ade persembahan dari bunkface....

agak kepoyoan r diorang tuh...
aku suke jugak r lagu diorang tuh...sebab aku layan je muzik punk nih....
tapi band diorang tu....aku takde pape perasaan pun mase tengok diorang buat persembahan....
aku ade r rakam video diorang....
tapi bukan untuk aku....untuk haris....die suke sangat dengan band tuh....

wani dah ajak aku balik dah mase tuh...
ye r....kecewa r katekan....huuu....
tapi aku pelik btol tengok mereka-mere
ka yang cam orang gile kat depan tuh.....
*sori ye pade yang terlib
at....huhu...*
macam tak penah jumpe
orang.....

blablabla....
mase untuk amek-amek ga
mba....
tak banyak pun amek....
pastu...habes.....
pulang lah kami bertige (aku,wani,syuk) dengan buah tangan hampa.....
huhu.....

berikut antara gamba-gamba yang sempat diamek...
khairunnisa.....saye telah menunaikan permintaan anda....hehe....


WANI-ta ini bername WANI...hehe...










































with wani and mila (yang tak berapa ikut wane tema...hikhik...)
*aku gemoxx......huuu....*

















zira, safa, syira, if
- fizik + maths = ???























nadrah, azrie,samsudin,husna,kerol

-kerol : kiutnye die....stylo abes!....hehe....
-azrie : mak datin dengan spek nye....haha...

-nadrah a.k.a puteri rah : mantain ayu
-husna : mmm....busana muslimah gitu....hehe...

-samsudin : mmm..anda sangat tinggi....


















aina ngan ikin
-aina:i ingat you nak bagi bunge tu kat i...
-ikin:same tudung ngan wani???

















anuar a.k.a profesor karen

-kepade yang meminati beliau ini....sila lah jeles ye.....hahhahahaa....
-fakta : saye tak termasuk......ini adik kottt...


















iqbal
-pasni gi kenduri kakak die plak...yezzaa...
-nampak slim sket r...ape rahsie? hehe...



















funna buat muke comeyl....hihi...





pape pun...
tahniah kat sume AJK MAK.....
congrate jibah......hehe.....
(name ko sorang je yang kite sebut kat sini....hehe....)







ade 1 gamba tuh...aku rase tu best pic aku malam tu....
tapi malangnye tak dapat nak disiarkan....
nanti kontroversi.....
(jibah ngan wani : "macam pakwe makwe")...
hahahaha.........
ade ke patut......
tak paham aku....hehe...

2 tanda kaki:

khairunisa said...

apsal cover muka? ish... xpueh ati den dgn kamu jang. tp mmg suit dgn baju kemeja merah... nmpak WOW! ehehehe.... pewitttt!!!

uchiha ct-k said...

hehe....
i kan low-profile....
kene r cover muke....
hehehe....