Sep 5, 2011

hari ni 7 syawal dan aku baru nak ucapkan selamat hari raya

disebabkan kemalasan yang melampau serta kemurungan kerana september sudah menjelma, maka aku off henfon pada malam sebelum raya dan hanya menge'on'kan beliau pada petang raya....
oleh itu di kesempatan ini saye mahu mengucapkan selamat belated hari raya aidilfitri...maaf zahir dan batin...harap diampunkan dosa-dosa kat korang..termengumpat, termengeji, terambil barang dan segala macam ter- lagi lah yang macam dalam sms raya tu....
ucapan spesel untuk homo sapien-homo sapien di bawah ini....

family
mama, abah, abang mi, kak iqa, abang azree, hadi, ayus, haris, iya, atok mama, atok embah, ayah mi & mak ani & family, pak ngah & cik ma & family, maktik & cik di & family, busu & cik ni & family, mak long & family, pak ngah & mak long & family, cik sal & family, cik dol & cik timah & family, cik adon & family, cik si & family, cik im & family, busu man & family, dan semua sedara-mara yang bau-bau bacang & bau-bau petai....

kengkawan sekolah rendah
aisyah & awatif (childhood friends...? hehe...) , classmates dari 1 jati sampai lah 6 jati 1999, budak-budak sk kepong (frim) 1999, kengkawan sekolah rendah agama taman ehsan yang masih ingat aku lagi...

kengkawan smk st mary, kl
especially my best buddies : icha, hajar, hidya & nina.
classmates 1E, 2E, 3D, 4SC2 & 5SC2 (2000-2004), kengkawan bola baling, persatuan agama islam, persatuan sejarah & geografi, sidang redaksi & kengkawan yg aku kenal dari kawan yang lain serta yang aku kenal kat tepi-tepi koridor sekolah...

kengkawan kolej matrikulasi kedah, changlun
especially huda, noly, nisah, hakimah, salehah, mawad, D & my roomate nurul...
tutormate F5T4 & F5E1 (ok....aku tak banyak kawan kat sini....)

kengkawan floormate C300 kolej kediaman kinabalu (8th college)
especially wani-ta, kak sue, mila, jibah, G, kak sue raje S, kak wati, funna, kak mas hidir & kak mas cin

kengkawan 8th college
bebudak drama : maslina, wani salleh, syada, sue, aina, azrie, kerol, nadhrah, elty, farhan, madi, iqbal, wafi, saiful islam, ipin, anwar, rina, mizah, oney dan lain-lain....
bebudak 8thPLORACE : bob, Z, ekhwan, apis, muadz, faiz latif, fitri, noreen, iffah, sue, mekdah, yani, syed, zul, khair, shamsuri dan lain-lain...
juga kepada kengkawan yang aku kenal dari kengkawan yang lain serta kengkawan yang aku kenal masa kat dewan makan, kat ruang tv, kat tepi-tepi jalan, kat tempat tunggu bas, masa join aktiviti-aktiviti kolej, masa tunggu giliran nak masuk tandas dan sebagainya....

kengkawan fizikawan-kawan
safa, if, nad, lin, wawa, yat, bell, tenten a.k.a fatin senyap/fatin kelantan a.k.a bukan adik maher zain, una, rina, syahidah, del, lani, mimi, aifaa, nori, fatin malim a.k.a fatin kuning/fatin sarawak, yan/ian, azza, asma, dija, nisa, fizin jemangin, shamim bibir, saii, awang, mat toy/mattoi, shino/shin, ragib, acap, pedo dan lain-lain...

senpai & kouhai fizik
kak aya, kak mai & kak mai, kak ijah, ifwat, fareeszuan, fadh, ikhwan, farah, ameera, wawa, sofwah, ily, kalap, fatin saiha, nora, farha, nabilah dan lain-lain....

kengkawan dari tempat kerja sementara
vitacare, the gardens : kak efa, kak ida, kak ecah,nurul, abang mat, abang syam, ili, lan,.......
watsons tesco kepong : shiena, nuar, kiey, kak noor, sue (yang baru sempat kenal seminggu je..),........




ok......ada lagi?
heheheh......




p/s : wake me up when september ends............

0 tanda kaki: