Aug 3, 2011

kuih raya dan coklat yang SUUUPPPPEEERRR SEDAPPP!

ini adalah entri mempromosikan kuih raya dan coklat yang dibuat oleh kawan sekolah aku, farah syazana.....

BELI LAH! BELI LAH! sedap giler dowwwwhhh......lagi-lagi coklat dia tu.....PERGGHHH!!! hari tu kawan aku tu bagi sample bagi aku rasa....rasa macam tak puas makan sebab sedap sangat! ini serius! this is siwiyes....!

ini katalog yang memuatkan semua jenis kuih & coklat


 WHITE BERRY (my favourite! <3 )
white chocolate dengan strawberry filling
1 box 25 pieces = RM 33.50


NUTTY PRALINE
dark chocolate dengan rasa hazelnut berkrim
ada rasa crunchy kat dalam.....
crunchy dia tu bukan datang dari hazelnut, tapi dari "secret recipe" ...hehe
(aku yang tak suka hazelnut pun boleh suka ni tau...)
1 box 25 pieces = RM33.50


CARAMELIA (my 2nd favourite!!)
creamy milk & dark chocolate with home-made caramel filling
sedap giler dia punya filling tu wehh.....
1 box 25 pieces = RM 33.50



 contoh box untuk coklat-coklat tu...


CRISPY CHOC CHIPS
chocolate cookies dengan chocolate chips dengan chocolate dipping
semuanya coklat lah!
1 bekas 40 pieces = RM 22

DARK ALMOND
crispy with almond knib biscuit + dark chocolate, manis pahit koko
thumbs up!
1 bekas 40 pieces = RM 22


GREEN PEAS
lembut, ada rasa lemak-lemak sikit, & of course lah rasa kacang pis
kalau suka kacang pis, sila lah beli yang ini
1 bekas 40 pieces = RM 22


ARAB RAINBOW
biskut arab dengan 3 warna.....haa...budak-budak mesti suka ni...
warna-warni pastu ditabur gula....
1 bekas 40 pieces = RM 22


MELBERRY
lembut, ada rasa berry.....
sedap sangat! :D
1 bekas 40 pieces = RM 22


semua bahan untuk coklat tu adalah dari luar negara, tapi HALAL...
kawan aku tu ada sijil halal dari syarikat tu so don't worry...
:)

untuk tempahan sila PM me humyrah87@yahoo.com
(ye...PM means private message...bukan nak suruh jadikan aku Perdana Menteri, ok...)
kalau nak tempah, paling lewat seminggu sebelum raya
(kalau nak lepas raya pun boleh....tapi lambat lah ye....)
delivery boleh dirunding :D

2 tanda kaki:

Ahya Emerald said...

boleh dpt bile kalo tempah skarang? seminggu before raye bleh?

uchiha ct-k said...

kalo akak nak cepat, boleh je saye cakap dengan kawan tu...lagi pun akak dekat je....senang nak bagi... :)