Jul 15, 2010

world cup 2010 quiz

kuiz ni aku dapat dari TheSun (the sun lagi..!) isnin hari tu (12 julai).....ada yang kelakar....terutamanya soalan nombor 11 ngan 12 tuh...haha......

[1] What excuse did Sir Alex Ferguson put forward for Wayne Rooney's poor performance?
        a) He ran out of computer games and was bored
        b) He was drinking too much
        c) Too much was expected of him
        d) He's actually useless
ans : c

[2] After England's miserable showing against Algeria, a fan appeared in the team's dressing room. What did he say he was tryinh to do?
        a) Discuss the 4-4-2 system with Fabio Capello
        b) Ask Emily Heskey for his shirt
        c) Find a toilet
        d) Remonstrate with the team
ans : c

[3] From which country was the assistant referee who disallowed Frank Lampard's goal against Germany?
        a) Germany
        b) Uruguay
        c) Scotland
        d) Azerbaijan
ans : b

[4] Which England player has a namesake in Enid Blyton's The Naughtiest Girl in School?
        a) Ashley Cole
        b) John Terry
        c) Peter Crouch
        d) Jamie Carragher
ans : b

[5] What did Fabio Capello blame for England's early exit?
        a) The long season
        b) The ball
        c) Injuries
        d) All of the above
ans : d

[6] The World Cup ball is called the Jabulani. What does Jabulani mean?
        a) Rejoice
        b) Made of 8 panels
        c) Slippery
        d) Bloddy hell. I can't even hold on to a trundler from Clint Dempsey
ans : a

[7] Who help design it?
        a) The winner of a Blue Peter painting contest
        b) Ray Charles
        c) A team from the University of Droitwich
        d) A team from Loughborough University
ans : d

[8] What did Nicholas Anelka say when French coach Raymond Domenech criticised him at half-time for having drifted out of position during the match against Mexico, which the 1998 champions went on to lose 2-0?
        a) "Yes, boss, we have all criminally underperformed."
        b) "I wish Henry had never cheated against the Irish and we hadn't had to go through this."
        c) "You shouldn't be here, gaffer. Whose loses home and away to Scotland and keeps his job?"
        d) "Go screw yourself, dirty son of a whore."
ans : d

[9] What note does the vuvzela blast out at up to 113 decibels?
        a) B
        b) A
        c) C
        d) Somewhere between B and B flat
ans : d

[10] What profit will FIFA make in this World Cup?
        a) A loss of 100m (pound sterling)
        b) They will break even
        c) (pound sterling) 428,000
        d) (pound sterling) 2bn
-note : arrghh....takde la pulak sign pound sterling kat keybord nih...huhu...-
ans : d

[11] Which veteran striker who now has 62 caps has scored fewer goals for his country than two goalkeepers?
        a) Emily Heskey
        b) Emily Heskey
        c) Emily Heskey
        d) Emily Heskey
ans : a, b, c or d

[12] And which veteran striker who now has 62 caps was brought on with England needing three goals against Germany?
         a) Emily Heskey
         b) Emily Heskey
         c) Emily Heskey
         d) Emily Heskey
ans : a, b, c or d

[13] How many players were squad members at the final plied their trade in the Premier League last season?
        a) 5
        b) 7
        c) 12
        d) 15
ans : b

[14] When traveling at 70mph, according to Manchester University, how much extra fuel do you burn by having 2 England flags strapped to your car?
        a) 1 litre an hour
        b) 1 gallon a day
        c) None
        d) Why would you want to fly the England flag?
ans : a or d

[15]Whose hand did Raymond Domenech refuse to shake as the French bowed out?
        a) Carlos Alberto Torres
        b) Nicholas Anelka
        c) Thierry Henry
        d) Carlos Alberto Parreira
ans : d

[16] Which surprising criterion did Domenech use to select his teams?
        a) Form
        b) Tactical ability
        c) Star signs
        d) What Thierry Henry tells him to do
ans : c

[17] Who was arrested for alleged possession of marijuana after Brazil-Holland quarterfinal?
        a) Lindsay Lohan
        b) Paris Hilton
        c) Cheryl Cole
        d) Dunga
ans : b

[18] Which commentator, pundit or TV personality was most guilty of outrageous behaviour?
        a) Robbie Earle, for passing tickets to a bunch of young blonde women who were part of an "ambush   
            marketing"
        b) Colin Murray, for a bewildering lack of knowledge
        c) James Corden, for a God-awful TV show
        d) Ian Shearer, for stating the bleeding obvious
ans : a

[19] The brothers Jerome and Kevin-Prince Boateng both played at the World Cup, but not for the same side. Who did they play for?
        a) Holland and Nigeria
        b) France and Algeria
        c) Germany and Ghana
        d) Italy and Cameroon
ans : c

[20] The next World Cup Finals will be?
        a) In Brazil
        b) in Argentina
        c) In Russia
ans : a & d (dia state kat sini a & d, tapi mana entah perginya jawapan d tu...)


0 tanda kaki: