Jan 26, 2010

giler eh?

seperti yang aku penah cakap lab untuk final year project aku kat ips (institut pengajian siswazah.....ala...yang depan 12th tuu.....)
so kalo ade free time je kene gi lab.....
asal gi lab je ade free time.......
hari isnin ngan rabu r perit sket (cececeh...perit la konon......)

10 am - atom
11.30 - gi lab
2 pm - em
3.30 - lab
5 pm - mikro-p
6.30 - balik.....tak pun stay kat lab......

erghhh.....................
giler ah!



eyh.....pe yang aku nak cite ni sebena nye?
tak.......camni......
petang tadi mase nak gi jabatan nampak ade ramai-ramai budak maen segala macam sports kat 12th tu.....
tetibe terdetik lak kat hati aku........
dah lame nyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aku tak bersukan.......................
huuuuuuuu......................  -______-


rindu giler kot nak maen.......
mase skolah dulu maen handball untuk skolah.....
best giler.....
dah nak dekat match hari-hari berlatih dari pkol 2 - 5 petang......
tiap-tiap tahun muke jadik sabun.....eh tak......sun-burn.....
tapi aku slalu jadi sub je.........
huuu.....sedeyh giler.....ye r....aku tak hebat cam diorang yang len......
huhu......


kalo mase 2nd year dulu kakak-kakak senior floor aku slalu maen volleyball.......
aku pun tumpang maen r due tige kaki.......
ingat lagi mase bulan ramadhan mase 2nd year tuh.....
kitorang penah maen volley sampai pkol 5 pagi.....
syok giler!
skarang..............
sape lagi nak ajak aku bersport nih.......


p/s : i dont like to jog......i like to play! yeay! play! play!
jog = bohr-ink

play = fun!
fun = funna!
eh....silap taip.....haha....ok la tu kan kak fana..... heee.....  :D


sile kire bape banyak perkataan "giler" dalam entri ni......
sape jawab dengan paaaaling tepat dan lambat saye belanje die minum......
minum ape?
air liur.......
minum ape?
air liur.......
minum ape?
air liur la pekak!
giler ke hape.....

0 tanda kaki: