Jan 6, 2010

dragon ball siri baru dari toriyama akira

kite dapat mengenalpasti kalo orang depan mate bertukar jadik super saiya....
ye r....
bukannye susah....
tengok rambut kuning naik ke atas tu....
di tengah dalam mode super saiya la tu.....
dan kite sebagai orang yang ade kat blakang super saiya tu mesti r nak tau kan....
rahsia ataupun cara-cara caner orang tu bleh jadik super saiya.......
kalo die takde depan mate pun kite bleh feel aura die......
boleh rase gelombang super saiya die.....
walaupun berkali-kali orang depan main sorok-sorok dengan orang belakang.....


tapi kalo sebelum-sebelum ni super saiya tersebut cakap.....
"kalo boleh aku taknak jadik super saiya r.....nanti senang cedera......so aku nak tunggu aku bergabung dulu baru la best nak bersuper saiya nih....."
dan orang belakang yang mendengar tu pun bersetuju r dengan orang depan.....
lalu orang belakang itu menjadikan orang depan sebagai kirenye cam idola la.......
die mengagumi beliau kerana pandangan jauh beliau......
die jadikan kate-kate beliau sebagai motivasi untuk die trus hidup dalam dunia dragon ball tanpa muncul sebagai super saiya........

tapi malangnye malang tak pernah kentut busuk waima wangi sekalipun......
sekarang orang belakang terumbang-ambing tanpa motivasi......
tapi die berazam......
die tetap akan berpegang pada pendiriannya yang baru tu.....
die tetap taknak jadik super saiya.......
bile dah jumpe orang yang sesuai untuk bergabung dan gabungan diorang tu menjadik....
barulah die nak jadik super saiya.....
ala....macam gotenks la.....
goten + trunks = gotenks .......
die nak kene carik orang yang tinggi lebih kurang dan orang yang boleh menyamakan gelombang dengan die........
baru la sesuweeiiiii........
ape ntah agaknye penghabesan cite dragon ball ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ tu.........
dragon ball nye pun tak muncul-muncul lagi......
aiiiihhhh........................







gotenks yang sangat comeyl dengan "hantu letup-letup"....



0 tanda kaki: