Dec 12, 2009

tadi sesi risik - merisik telah dijalankan

minggu ni memang minggu yang aammmat memenatkan.....
post sebelum ni yang aku kate nak jalan kaki balik umah ke tak.....
yup....
aku memang jalan kaki pun.......
mule-mule cuak gak......
mane tak cuak nye....
jalan kaki sensorang pkol 8.15 MALAM......
sampai umah pkol 9 lebih......

fuh!
gilos.......

sebelum tu dok kat lab kat IPS sensorang....
dok menghabeskan "kerja-kerja lab" .......................  -_____-
esoknye masih kepenatan lagik......
huhu........


hari ni plak..........................
mm...................
ade orang nak datang MERISIK........................
awuuuuuuuuuuuuuu........................


dari minggu lepas lagi kitorang dok mengemas umah.....
sangat penat......
"ek eleh....merisik je pun.....bukannye bertunang ke hape......"
ye r....
memang r merisik je.......
tapi abah nak buat makan-makan sket belah malamnye.......
maklum lerr......
first time family ni nak dapat orang baru......
hoho........


ni aku tengah rehat-rehat r nih....
penat membasuh ayam 1 baldi tadi....
dah macam keje kat pasar dah....
dengan lalatnye....
dengan kuceng jiran yang dok mengendeng nak dapat habuan die......
cet!
family abang izrul dah balik dah....
diorang datang pkol 10 tadi......
bawak tepak sirih.....buah tangan....cincin belah rotan....
baru la aku paham sesiket pasal adat kawen ni.....
hehe..........






persoalannye sekarang..............
adekah aku yang dirisik.......? hehehehehehehehe......................................

jangan biarkan hidup anda diselubungi misteri.............................
:p



p/s : rabu ni aku nak gi umah AINA kat kedah sana.......
die kawen......bestnye.....
first time ade kawan aku yang kawen.......
excited!
XD
XD
XD

0 tanda kaki: