Dec 24, 2009

power rangers datang malaysia

seperti yang anda ternampak dan dilihat.....
blog beta suda bertukar ghupe......
try r gune layout ni plak.....
nampak cam gune pineapple sket.....
cehhhhh....
hehe.....
lagipun ade orang kate sebelum ni blog ni lambat loading.....
aku tak letak banyak widget ngan segala mak nenek pun....

so harapnye template baru ni tak berat r....
kalo lambat loading gak bagitau eh.....


ade beberape kawan yang aku tak ingat url blog die so tak dapek la nak tempek kat sini....
dan tak dapat nak dicarik lak tu......
so sesape nak aku link kan blog die sile bagitau eh......
G dan su natasha sile berbuat demikian.....
sekian trimas.....

mood : takde.......tekak aku saket gile nih....huuu....

2 tanda kaki:

Mr.Clive said...

lawa 'ghupe' baru...:D

uchiha ct-k said...

ohohoho...
tengkiu tengkiu...