Dec 17, 2009

pendek jer.......oh! dan selamat menyambut tahun baru 1431 :)

semalam patutnye bergumbira di kenduri kawen aina......
tapi alih-alih....
duduk dalam lab....



hari selasa sebelum gi lab dah packing baju sume dah nak gi parit buntar tido umah kak dila....
ingat dalam pkol 12-1 camtu nak gerak dah gi pudu sebab bas transnasional gi parit buntar tak dak.....
alih-alih diberi keje-keje membace dan perlu tau ape yang aku dah bace tu esoknye.......
sangat sedih........
sangat kecewa......
ni la first time ade kawan aku yang boleh kire rapat gak la (dalam drama) kawen.....
tapi tak dapat gi.......
sangat kecewa.....
tambahan pulak aina yang wakilkan aku untuk bagitau kat kengkawan sebab die bizi ngan exam hari tu..........
mane aku tak kecewa..............
mane aku tak sedih.................
bukannye tak cakap nak mintak cuti.......
dah cakap dari minggu lepas lagi nak cuti hari rabu ni.......
tapi........
entah laaaaaa..............................................................................
(long sigh..............................)


sori sangat-sangat aina..........
nanti kalo jumpe kite bagi hadiah eh.......
huhu.............
sori sangat...........
:(
:(




pengajaran 1 : jangan terlampau excited......
pengajaran 2 : mmmm....ntah la.....camne ntah aku nak huraikan......
huhu......


harap bile kak iqa bertunang & kawen nanti tak jadi macam ni......
kalo jadik gak mau nye aku mengamuk......

3 tanda kaki:

Azwandy Bin Muhamad said...

salam...

selamat menyambut awal muharam...
Slmt thn baru...hehe...

aisyahhani said...

kak iqa nk tunang?hee^__^
eh, betol ke atif nk kawen? ke abg die??

uchiha ct-k said...

-azwandy-
slamat mnyambut thun baru gak....

-aisyah-
a'ah... 16/1 ni....
hehe.....
mmmm.....
ntah la...
kite rase syikin kot....
hahahaha