Oct 20, 2009

caner nak kontrol gelak???

hari tu dok tengok cite spontan ngan budak-budak ni......
spontan adelah rancangan lawak.....
bile rancangan lawak mestila gelak.....
ade sesape tengok "jangan ketawa" dengan muke serius?
kalo ade angkat kuku!


dan bile gelak....of kos la gelak dengan sepenuh jiwa dan bakul......
masalah nye sume orang soh aku slow down kan gelak aku.......

bile dah asek kene sound aku slow kan sket volume......
tapi tak tahan la weyy.......


caner nak buat.........................................................................
huuu..............
 :(



ok....
dah.....
sile buat solid dan optik skang.....
huu....

3 tanda kaki:

eyena said...

hahaha aku dah dapat bayangkan dah cane kalau ct-k mula gelak.. hahahaha

eyena said...

bosan2 p baca cerita yg i reka tu.. nak uji sejauh mana leh tahan gelak kan.. hahahaha

**bersedia baca dgn muka ketat tau!

uchiha ct-k said...

hehehe.....
dh bace dh.....
lawak lawak lawak....
hehehehehehe