Sep 18, 2009

buke pose situ sane sini

skarang ni sume orang dah dalam mood raye.....
mmmm......
dah habes sume appointment aku barula dapat nak buat post ni....
hehe.....
sepanjang ramadhan kali ni memang agak berlainan sket dengan ramadhan yang lepas-lepas....
kalau sebelum ni bukak puase same ade kat rumah atau pun kat kolej....
tapi kali ni agak banyak tempat gak r aku pegi....
sronok bile ade pengalaman camni....
hehe.....
ni sume aku dapat rase sebab aku dok luar....
tak duduk kolej dah....
hoho.....



2 september - masjid TNB
best r masjid ni....
aku ske design dalam die....
chantek..... :D
dan baruuu lah aku tau kat mane TNB tu letaknye....
hehe....
trok betol kan....
huhu...

tengah bertadarus


saye pergi dengan mereke! mase fes taim pegi....


chanteks...

juadah berbuke

chenta baru kami....chomeeeyyylll!!!!
"name ape?"
"taki" 
[or...is it taqi? kitorang agak name die taqiyuddin...hehe....suke suki makcik pakcik kitorang jek...kihkihkih.....]
-demi menghormati permintaan orang yang kat sebelah taqi ni saye telah mengkerop kan (crop) gamba beliau-


3 september - jabatan fizik um
best......!
akan dipost dalam entri yang laen.....


4 september - masjid negara
ouuuhh.....
best! best!
tringat mase 8thPLORACE dulu...
hee.... :D

see.....
national mosque ok....
pedulikan kepale itu....
kihkihkihkih.....
jangan marah eh lindut....
hehe.... :D

sapekah???
bak kate illy a.k.a junior tiramisu.....
"fadh yang misteri...."
huahuahua.....

gembira bermain pemenan pusing-pusing....

best...!!
rase cam nak angkut bawak balik rumah je...
hehe....


lin pun nak try gak....
"cepatla mai...amek gamba...penat aku tahan kaki ni....."
hehe....

vroom! vroooommm...!
kelihatan ade budak cukup umo naik buaian untuk budak tak cukup umo....

ni lagi sorang budaknye....
yang berbaju puteh tadi dah melarikan diri kerna beliau sogan...
- tak muat nak masuk dalam buaian tu....atas buaian pun jadik laa.... -

hmmmmm.......
"panasss!!! panasss!!!"
jangan mara eh nad......
hikhik.... :p

budak kecik yang chomeyl....
di mane saje anda berade...

wooooohh.....

perhatian : nad di sebelah saye ini bukan sedang tido ye....



korang ni.......
tak pandai berlakon tol la.....
nampak sangat tipu....
hehe....

babai....


7 september - masjid TNB lagi
mase gi kali ni ramai laa plak orang yang datang nak bukak puase kat sini.....
memang kebanyakannye budak-budak um gak....
tapi kebetulan hari tu ramai sebab ade sumbangan untuk anak-anak yatim.....
aku tak amek gamba lak mase ni tapi..........
kitorang dapat jumpe buah hati kitorang lagi....
TAQI.....!!!
hahahahaha......


10 september - the chicken rice shop kat the sphere
tau tak katne the sphere tuh?
die baru bukak dalam bulan lepas kot....
baru je lagi......
bukak puase ngan dr. zul n wife dan juge ngan budak-budak lab........
dr. zul & kak evy
baby diorang name hazrina....
hee...... :D

ema & mira
master
from uitm

su vei & mior
master + RA
a.k.a kawan baek safa....
hehehe.....
(due-due pun kawan baek safa tau.....)
:p

nad dan ct-k


sedap!
tak macam yang hari tu aku makan ngan nisah tu...
huhu....

banyak giler makanan.....
huhu...

the sphere yang lengang.....
tempat sangat chantek....
tapi sayang surau punye la cinonet je....
hisshhh....

kuciwa tak dapat amek gamba dari depan.....
huhu....


11 september - masjid wilayah
nad ngan lin je yang pegi.....
safa kate nak ikut tapi tak jadik lak.....
huhu....
aku - balik rumah.....ha ler...celebrate kat rumah aarr....
hehe....


14 september - eleventh
berbuke puase bersame-same wani-chan.....
dan mila skali la memandangkan beliau datang 11th gak sebab keseorangan di 8th....
huhu...
[no picture.....huhu....]


15 september - eighth
berbuke puase bersame-same wani-chan, mila n jibah....
hohohohohohohohohohoho.........
missssssss these girls very very de much......
:-*
sori sebab takde pizza......
huhu......
kempunan korang kan.....
huhu....
[no pic too]


16 september - ayam golek bukit angkasa
hohohohohoho.....
sedap oooo.....
hingga menjilat ligamen sendi ayam....
akan dipostkan dalam entri yang laen jugak.....
one of de most memorable day in my life....
:)


17 september - midvalley
tapi tak jadik.........
huuuu........
why kensel kensel........?
huhu......


sekian terime kaseh..................................

0 tanda kaki: