Aug 13, 2009

selamat berkonvoing.... ;)


walaupun feskum (festival konvokesyen universiti malaya) dah lame start tapi hari ni baru aku nak start cakap pasal bende nih.....
tahun ni agak ramai kengkawan dan kekenalan aku yang berkonvo.....

sebut pasal konvo......
aku tak tau lah.....
kalau nampak someone pakai jubah konvo mesti orang cakap...
"best nye.....die dah konvo......."
tapi aku tak rase pape pun
.....
tak rase jeles pun....
nape eh?
huhu.....
memang abnormal....
hehe.....

ok2.....
entri ni just nak mengumumkan kengkawan aku ya
ng akan berkonvoing......
kenalan-kenalan tu tak yah r.....
heee....
:D

kak sue yang disayangi sume orang.... :)
teman perbincangan anime...hehehe....
> akademi pengajian melayu <
>> sosiobudaya <<


G yang kecik terlampau....
tengok r headphone tu....lagi besa dari muke die....
hehe.....
> fakulti sastera & sains sosial <
>> pengajian media <<



kak fun-na yang fun....
dalang di sebalik zaman kegemilangan 8thPLORACE....hoho....
> fakulti sains komputer & teknologi maklumat <
>> software engineering <<

fadhilah a.k.a mek yang banyak mulut......
ceria hidup berkawan dengan die....hehe...
> fakulti sains <
>> bioinformatik <<




kak naniey yang asal amek gamba je mesti tutup mate....
hehehehe....jangan marah yeeeerr.....
hehe.....
> fakulti sains komputer & teknologi maklumat <
>> MIS <<

dan tak dilupekan jugak due-due nye (bukan satu-satunye) budak melayu dari jabatan fizik fakulti sains yang grad tahun ni a.k.a dapat habeskan dalam masa cukup 3 tahun.....


mattoi yang heybart.......
skarang tengah sambung master bawah "bapak" kitorang.....
dr. rustam a.k.a pak tam
p/s: "bapak" is PA ye....nonono....not personal assistant......tapi penasihat akademik....

ragibun yang genius.....
ura-ura mengatekan bahawa beliau ni pemalas tapi caner leh skor paper susah??
sebab slalu makan beger??? kihkihkih.....
ragib yang sebelah aku tu....
mattoi hujung kanan skali.....



ade lagi ramai yang aku tau grad dan konvo tahun ni tapi malas lah nak senarai sume kot....
yang ade kaitan rapat dengan aku sudeeyyyyhhhhh......

slamat bergraddan dan berkonvoing korang!
hehe....
p/s : hancussss bahase melayu....huhu.....


1 tanda kaki:

hananiEy said...

oit miss nothing to display!


tq tq ;)


ihihihih i mater tertutup laaa bukn saje, ihihi