Aug 12, 2009

rumah sewa














disebabkan kawan aku sangat desperate nakkan housemate...
maka aku tolong la die untuk mewar-warkan lah dalam blog ni......
sape-sape yang berminat sile lah inform kat saye.....
nanti saye akan menginformkan pade beliau.....

jenis rumah : rumah teres 2 tingkat
: 4 bilik (3 kat atas, 1 kat bawah)
: 3 bilik air (2 kat atas, 1 kat bawah)

kelengkapan : ade peti sejuk, air-cond, water-heater dan ade pokok pelam kat depan rumah :D

bilik SAAAAAAANNNNGAAT luas....
2 bilik medium boleh masuk sampai 3-4 orang....
1 bilik medium = RM 325-330 (harga boleh runding)
kalau nak lagi murah ajak lagi kawan masuk....
bilik kecik RM320++ boleh muat 3-4 orang jugak
bilik master dah ade 4 orang masuk so dah takleh booking dah....
*beza saiz bilik tak banyak....sebab tu lebih kurang je bilangan orang yang boleh muat*

dan percayelah......
kalau tak dapat tido kat bilik pun...ruang legar pun dah cukup untuk tido.....
lebih dari cukup.....
hohohoho.....

ruang rumah secara keseluruhan memang sangat-sangat luas....
bleh masuk sampai 15-20 orang........







deposit boleh bayar kendian....


pengangkutan mudah didapati....
bas rapidKL slalu lalu.....
dari hillpark ke stesen U.....

dan jika anda risaukan keselamatan anda.....
JANGAN RISAU.....
balai polis hanya sebaris dengan rumah ini.....
hohohoho.......
:D











KEMASUKAN SEGERA!!!!







MARI MARI MARI MARI MARI MARI MARI MARI MARI MARI MARI MARI MARI MARI MARI

2 tanda kaki:

safa nadia sabian.. said...

yeah...ruang tamu utk chapa ekk..(sambil wat muke kuceng yg tgh begging)..

nnt aku lepaking kat umah korg tau..heheh..kalo awal aritu besh gak join korg..ni dah bayar yuran susah la skit...hurmmmm..tape2..i can come and lepak ekk...

uchiha ct-k said...

-safa-
mmmmmmmmmm...................
safa.........................
tak jadik duduk situ............
susah nak carik orang dalam mase terdekat ni.............
huuuuuuuuuuu.............
sedeyh....................
dah 2 kali dah ni...............
huuuuuuuuuuuuuuuu...............
:(
:(
:(