Aug 21, 2009

KA-n-CHING!

17hb hari tu budak-budak fizik batch 0607 gi picnic.....
guess where did we go?
yup...
kanching....

master plan adelah si lindut....
kitorang dah plan kire-kire sebulan yang lepas....
disebabkan kitorang tak penah kuar reramai satu batch....
plus, jeles ngan senior (0506) yang sangat rapat dan slalu buat aktiviti sesame....
maka kami pun menge'plan' untuk buat aktiviti reramai 1 batch.....

sebelum ni penah plan nak gi pahang....
pantai balok ke hape ntah namenye....
sebab awang duduk dekat-dekat situ....
pastu cancel atas sebab-sebab yang tertentu.....

pastu mase awal sem ni lin bagi cadangan kua reramai....
plan awal gi melaka....
sebab :
  1. dekat....so takyah belanja banyak....
  2. melaka ade banyak tempat yang best untuk dilawati ape....bukan setakat genting....atau langkawi....atau port dickson jek....bleh bermalam lagi kat sane.....hoho....
  3. fizin orang melake...so die leh jadik tour guide kitorang.....huahuahuahua.....

last-last kanching jugak yang menjadik pilihan hati....
why kanching????????????
huhu.....
never mind dat.....
one of my fren who knows "de situation" said....
"replace de old memory with dis one..." :)
tengkiu nad..... :)

and yup.....
de latter memory was much much much much more valuable than the previous one....
i lyke! (bak kate safa)
hehe.....

though it still hard to forget about that sweet-but-yet-bitter memory....
how can a person erase his/her own memories??
laen la kalo ade orang macam sohma hatori tu kan......
kehkehkeh......

ok.....
post pasal gi kanching tu insya ALLAH akan dipublish kan....
tapi kene tunggu gamba-gamba dari photographer-photographer fizik yang tak bertauliah tersebut.....

bella....
del...
yan....
rina....
saii....
zulpedo.....

sile cepat-cepat transfer gamba-gamba tersebut....
i will hunt u until i get wat i want.....
hohohohohohohohohohohohoho.........




p/s : esok pose......yeay yeay.......slamat berpose kengkawan......smoga ramadhan kali ni lebih baik dari tahun-tahun sebelumnye.......buat azam "aku nak sekian sekian sekian pada ramadhan kali ni......"
^_^

0 tanda kaki: