Jun 12, 2009

pecah perut

lawaks btol la....
hadi baru je pasang video lame-lame yang ade kitorang buat "show" sendiri....
"show" yang aku dah hampir lupe dah....
rupe-rupenye sebelum penah tengok video-video yang orang buat-buat nyanyi depan kamera tu, kitorang adek bradek dah buat bende camtu dah......

dalam video tadi tu aku, hadi ngan ayus "nyanyi" lagu it's gonna be me (nsync) ngan all rise (blue)...
venue : bilik haris yang sekarang a.k.a sebelah bilik mama abah je tuh.....
time : 5.30 PAGI (ye...bukan petang ye....PAGI.....kihkihkih....)
tahun : 2003

kalo bleh memang nak masukkan video tu kat sini.....
tapi nak buat caner......
keadaan tak mengizinkan......
takkan dalam bilik kat rumah sendiri pakai tudung kan......
huhu....

p/s : mase skolah menengah rendah dulu i actually bought blue's cassette (eh.....bukan kaset blues eh.....hoho.....) dan aku ade collection kaset westlife lagik.....hahahhahaha....
kaset nsync tu plak kak iqa yang beli.....hehe.....




sebena nye selaen dari video kitorang bertige tu....
ade gak "show" depan tv yang melibatkan aku dan keempat-empat adek aku.....
hadi, ayus, haris ngan iya....
lagu : i'm comin up (pink) ....eh...ye kot tu tajuk die....huhu....
sebabnye......
mase tu tengok hitz.tv kat astro.....
pastu datang la idea gile nak buat macam tengah nyanyi......
(aku dapat idea nak buat camtu sebab tengok cite richie rich....ke....home alone ntah.....)
pastu mase tu kuar lagu pink tuh....
kitorang pun tros r rakam........
hehe......


dalam due-due video tu kalo tengok berkali-kali pun aku rase perot aku pecah.......
sangat lawak kuase lime puloh satu!
huahuahuahua......

mmmmm..................
kalo lah aku leh share ngan korang......
hihihihi.......

:D

0 tanda kaki: