May 3, 2009

pagi yang hujan kini sudah banjir

seperti yang dijanjikan....
post kali ni pasal malam semalam yang sangat menggumbirakan dan mengharukan juge....
huuu.......

dimulekan dengan kejadian pada petang tu....mase aku dok terpk pk nak isi perut aku dengan ape.....
aku kol syada budak drama tuh....tanye "clorox" (kat 10th) tu bukak tak time time camtu....syada kate tak......
pastu syada cakap, "eyh....kitorang ingat nak celebrate besday elty malam ni kat slorok"
aku garu pale....hmmmm........

"owh...ok...bole bah kalo ko...."
"ko ajak die nanti ek?"
"owh...ok"

bla bla bla......

(last-last aku tak mesej pun....su mesej die konon kate nak mintak tolong...hahahahah......ooo.....korang nak buat seprais rupenye.....seb baek bukan aku yang mesej....kalo tak....takde maknenye seprais.....hehe)

so dipendekkan cite....kitorang makan le kat clorox tuh.....diorang ni siap dah beli kek lagi....hoho....bagus bagus.....
si lynosensei dok mengekol kol orang ajak join....ta
pi akhirnye......kami bersembilan sahaje....si elty sorang je laki kat situ.......
8 pompuan sorang laki.....memang gonjeng......terlebih kuota p
un dah.....
sandra, wani, lina, azrie, aku, su, syada ngan nadhrah......sile ikut nombor ye puan puan....hahahhaa.......
ade die sorang pun macam-macam lawak bengong kua..
...
malam tu aku gelak kuat giler....lame dah kot tak gelak cam tu sejak exam....hahaha.......

pastu elty terpakse membelahkan diri beliau kerana terpakse gi miting PERMASA......presiden laaa kate kan.....hoho.....

pastu malam tu jadik sangat la best kerana kami berlapan
kemudiannye berfotosintesis dengan kamera su.......
sangat best!
tapi bile dah akhir akhir tu rase sedih gak......
ye r.....

kan aku dah tak duduk 8th dah sem depan....
aku tak amek pun borang stay kolej......

memang sangat sayang 8th tapi aku dah takde hati nak duduk 8th lagi.....
merajuk??

hahahahhaa.....aku memang agak kuat merajuk gak orangnye.....hehe.....
takde r.....lagi pun sem depan aku dah tak dapat PTPTipu lagi d
ah.....
yuran kolej yang ade makan kan mahal.....RM1400++
....
gile mengketedarah sel darah putih betul la UM nih.....

bile ntah yuran kolej nak turun ye?
lets HOPE dat it will CHANGE someday....to the more cheaper one....
hehe....ni memerli nih....sape tak sedar lagi tu....sedar sedar la diri......hoho.....
kurang dari setahun je lagi nak tunaikan janji-janji anda..
...
saya menunggu.............

ok......
sile lah tengok aksi daring kami....
hehe.....

nadhrah baru lepas kene "tegur" ngan aku....hahahahhaha....

aku suke btol ngan gamba nih....LT muke cam banduan dari bandung....hahahhaha......
dan lihatlah muke kesedihan ku itu....hehehehe.....

aku cakap kat budak ni....letak gamba yang camni untuk borang rayuan stay college....sure punye orang ofis tu tak ter'miss' lagi name die....pastu letak name LT....jangan letak mazhair....hahahhaha.....
p/s : appara....takkan la orang aktif cam die ni pun tak dapat kolej.....ofis ni suke buat keje silap....ish!

gamba ni pun aku suke gak....sian su.....nampak cam muke die kene tempek kat gamba ni jek.....hehe......


adegan romantik di tepi pantai

orang suruh buat gaye gedix...die buat gaye 9 bulan plak....azrie....azrie....hehehehe.....

perhatikan azrie yang sedang menutup keti beliau....hahahahaha.....

ya ALLAH! bende ape yang tande X kat kanan atas windows korang tuh???
pandangan sandra menembusi skrin lapto
p korang.....

asal je name wani...mesti nak dengki kat aku....hehehehe......

gamba yang kat tangga ni gamba paling menarik bagi kitorang...ade 4....aku pilih secara rawak je....

ouh i LOVE this pic! kuroneko no tango...tango...tango....hehehe.....
jelas terserlah keayuan ku ketika itu.....HAHAHAHHAHAA
.........


last pic taken.....i really LOVE 8th drama club..... :)
oh! dan jangan tak perasan pulak kuroneko kat tepi bawah tu.....nampak tak? hehe....


hai lah....................
aku betul betul sangat sayang ngan klab drama ni....
biarlah tak menang pape pun......
biarlah orang yang luar dari klab ni nak kate ape pun....
(eh....ko jangan terasa lak oney....sumpah demi ALLAH tak maksudkan ko.....)

yang penting kitorang sume sangat enjoy dengan klab ni.......
last miting hari tu sume orang meluahkan perasaan masing-masing....
.
sume cakap sangat enjoy.....
huuuu.........
dis club is one of the things in KK8 dat i will really really miss......
not the masakan at DM ok.....
hohohohoho............

naseb let sangat baek......
kalau tak disebabkan die nak gi miting....ade kemungkinan die akan jadi seperti wafi di bawah......


wafi pada besday nye tahun lepas.....kelihatan wani terkedu melihat homun tersebut diperlakukan sebegitu rupa.....hahahahhahahahaha

2 tanda kaki:

rosmadi said...

hahaha...walaupun xsma2 birthday boy "elty" baca n3 korg best gak..hihi..len kl jmput la skali..huhu..to wafi, wuiii mmg mahal gmbar tu..rindu kelab drama..kepada semua ahli kelab drama..teruskan perjuangan..hihihi...

uchiha ct-k said...

memang nak jemput pun kot....tapi feelhoney kan ade recording malam tu.....ko kan PA diorang....hehe.....

gamba wafi tu memang sangat mahal....fes taim dapat tengok wafi jadik putih.....
HAHAHAHAHAHHAHAHAHA.....
jangan marah r wafi......

tringat dialog ngan wafi mase nak feseni dlu....
ctk : ko pakai baju putih r...sebab nak gambarkan yang homun tu "bersih" dari bende2 jahat

wafi : aku mane ade baju wane putih....

ctk : laa...takkan takde kot...

wafi : aku kene r pilih baju yang sesuai dengan wane kulit aku ni,mai....




HAHAHAHHAHAHAA.....
lawak sungguh r ko wapi....
hehehhehehee.....

klab drama meman sangat best!
:)