May 3, 2009

cara mudah mendapatkan duit free

aishhhh.......
tak tau nak start caner....

semalam adelah hari kemerdekaan sementara yang dah bape belas/puluh kali ntah aku sambut.....
semalam paper optics pkol 11.30 kat DTC.....

bajet sebab sebelum ni penah exam kat situ dan tau azabnye menahan sejuk kat dalam tu....so aku pun pakai la baju 2 lapis....t-shirt putih sexy(la sangat....HAHAHAHAHAHA...) yang aku slalu buat jadik inner, ngan t-shirt 8thPLORACE....huahuahua.....dan macam bese...kasut sport.....tak cukup dengan tu aku pakai pulak sweater biru kak iqa yang agak tebal tu mase masuk dewan....hohohoho.....
hasilnye....memang kureng sejuk sket kalo nak dibandingkan mase aku amek exam TITAS/HubEt yang kene duduk kat pentas tuh....huuu....
tapi aku rase memang diorang naikkan sket suhu ekon......

*HubEt adelah hubungan etnik....dulu rase menyampah gile nak menyebut pepanjang....HUBUNGAN ETNIK.....jadi...aku yang memang suke meringkas kan dan memberi name pelik-pelik ni pun menamekan beliau sebagai hubet.....sekarang ni junior-junior sume panggil die HE (sangat tak best....sebab nak kene sebut H tu....), etnik...tak pun hubungan (nak tambah "sulit" kat sini?)......kowwtt.... (due due name pun tak menarik.....tak unik....hahahahhaa......)

pas exam bajet nak makan kat KPS laa pas habes exam...skali tak bawak duit daa....mase balik kolej pun dah pkol 2 dah....makcik DM dah kirim salam sayang dah kat aku.....huuu.......
dalam otak dok pk sape la yang ade moto lagi nak bagi aku pinjam...nak gi 12th...nak beli nasik....semalam seharian aku ngan wani tak makan nasik.....sebabnye...tiap kali time makan je kitorang tengah tido...eh...tak....mase tengahari tu je....mase untuk dinner tu kitorang tido dan terase sangat malas nak turun.....banyak lagi tak bace time tuu...hukhuk.....seb baek dah sarapan dah.......


*iklan jap.....sebab aku rase sangat saket hati bile teringatkan brekfes hari jumaat tu*

KAMBENG GURUN MOHAVE BETOL!
pinggan!
sudu!
kuali leper!
swinging bowl!
periuk nasik!
blender!

kitorang ni....................ni....yang tengah duduk makan kat DM ni ye....makcik makcik sekalian............................sangat lah mengharapkan ROTI CANAI dengan kuah DAL tak pun KARI macam menu yang SELALU ADE untuk brekfes hari jumaat ye...........................
bukannye ROTI PUTIH dengan kaya ngan mentega/marjerin SAHAJA!
sile lah ingat ye!
next next sem sile lah jangan buat macam tu lagik........
hampa betul rasenye.....pas habes solat sume aku dah dok terbayangkan roti canai dah......ishhhh.......................geram btol....................
nak kate tak reti reti nak bajet bape ramai budak yang dah balik......ape gunenye benda alah wane silver yang kitorang dok kene tekan tekan tiap kali nak makan tuh??!
hangin pus-puspawati aku...........*

*ok....sambung balik....*


nak pinjam moto mila....kunci die bawak balik....
nak pinjam moto yani....eh die dah balik rasenye time tu....
nak pinjam moto mek dah...kang tak bole nak start lagi kang....(eh...ke...yang aku tak reti start tu moto yani ek? ntah r....hilang ingatan jap....)
nak pinjam moto aina......ish....taknak r kaco die....huhu....
dan ntah sape-sape lagi la yang ade moto aku dok pk....
nak pinjam moto kat budak laki? oh no no no no.....carik dulu yang pompuan....ish.... (dah terpk dah nak pinjam skuter si litut....sebab penah pinjam mase dah terlambat nak gi klas dulu...terjumpe die kat tepi jalan....hahahaha...pergh....dah la fes taim bawak skuter...gigil gigil lagi mase nak start bawak...fes taim aku pinjam moto budak laki lak tu...uishhh....)

last-last aku tido je.....sampai ke petang...sampai pkol 6 camtu...
fuyyyooo.....memang best giler ah dapat topap tido akhirnye....
dah la aku ni kalau tido tak sah 8 jam sehari....bajet cam budak-budak lagi r....
hahahahhahahahahhaa......
[penah je (slalu sebena nye.....eh...bukan....kengkadang....hehe....) aku tido lebih dari 12 jam sehari.....huahuahuahuahuahua......aku memang heybart! ]
B-)

pastu malam tu ade aktiviti hangit yang akan dihikayatkan sebentar sahaja lagi....hehe......

0 tanda kaki: