Apr 13, 2009

viva forever

hari ni ngan esok adelah hari yang menggugurkan jantung dan limpa budak-budak fizik um....
budak-budak yang buat projek je r....
sebab hari ni ngan sok diorang kene viva ngan lecturer-lecturer.....
jadual untuk viva tu ade kat blog si saii nih...
(pasni ko kene blanje makan aaa....dah promote blog ko tanpa arahan pun nih...)

gud lak kat korang sume.....
semoge dapat membanteras soklan-soklan yang diorang fire.....
terutama sape yang kene ngan prof watwa, encik ithnin dan sesape la yang digeruni dan ditakuti itu...

huhu....
turn aku next session.....
huuuu.................

oh dan gud lak kat kak naniey yang akan viva juge....




2 tanda kaki:

hananiEy said...

ct- k!!~

kak naniey yg u mentioned ni i ke?

ke kak nur ?? ;p

ihiihih

thx ct- k ;)

khairunisa said...

tq tq... gd luck kat kamu gak utk next year... heee....