Apr 10, 2009

top google keyword search & adsense

laptop ku buat hal lagi.....
nape jadik cam ni.......
haduiiii......
skang ni dah tak leh nak bukak internet dah...
bile aku tekan kat butang LAN die...die kate no device lak....
hapekah kejadah anda wahai buah hati ku.....................
huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

i hate this.....................................................
die ngade-ngade time nak exam lak tu.....
wani cakap "die nak soh ko stadi tu...."
huhu....
mmm....iyolah.....
minggu ni MESTI balik....
WAJIB!
kalau tak hari ni (jumaat - 10/4).....sok....
tapi MESTI balik!
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...........................................



wani busuk....
i pinjam laptop u tulis entri ni.....
hehe.....


saje letak tajuk entri camtu....
hehe.....

2 tanda kaki:

A.B.U said...

cuba ko check balik device manager ko
caranya..ko g right click kat my computer >> hardware >> device manager >> network adapter >> update driver
kalu x boleh gak ak rasa mmg rusak la kot ko nye laptop tu
ni je mampu bg idea
selamat mencuba

uchiha ct-k said...

tq tapi memang laptop tu dh rosak dh...
dh 2 org tulun tengokkn...
mmg rusax..
huuu