Apr 6, 2009

pakwe saye yang hensem

huuu.....
tak lame lagi pakwe ku yang kusayangi akan memunculkan dirinye...


nak kate aku sayang giler kat die...........ibarat melukut di tepi gantang r.....
bukan...bukan....ibarat lubang cacing ngan galaksi andromeda sane.....huh...
nak kate aku benci......tak jugak.....sebab aku memang suke jugak la dengan die....
sebab time time aku bersame ngan die aku akan rase diri aku ni rajin.....
dan bile time time macam ni aku ade rase sedikit kedamaian....
hahahahahaha....
ade ke patut.....
haduiiihhhh....
MyEm0.com

kalau gi dating ngan die...kami slalu nye akan berbincang tentang perancangan mase dulu, kini dan selame nye....
penting nih!
memang terisi jugak la waktu berdating ngan beliau...
sangat bermanfaat dan penuh dengan ilmu....
wuahahahaha....
MyEm0.com

kalau saye tak gi dating...memang bising le parents saye...
yup....parents saye memang sporting kan? hehe....
selaen dari parents saye....saye sendiri jugak nak gi dating ngan pakwe saye ni...
walaupun kalau dating ngan die boleh membuatkan saye rase sangat sangat sangat sangat tensyen....huhu.....
MyEm0.com

ok ok....berikut adelah tarikh-tarikh dating tersebut berserta dengan tajuk perbincangan kami:

23/4 : astrophysics & cosmology

25/4 : epistemologi ilmu
(hamende ntah name penuh die....tak ingat...huhu....)

27/4 : statistics

2/5 : optics


haduii....gile bayang la saye macam ni....
walaupun saye dating untuk 4 hari je....
tapi 2 hari yang last tu saye rase sangat takotttt.....
kang tak pasal-pasal saye buat macam ni kat die kang.....
MyEm0.com

dan sebelum nak dating ni kene ade persediaan dulu...
macam mane nak mekap cantek cantek....
macam mane nak susun ayat supaye pakwe saye lebih terpikat dengan saye....
macam mane nak ngorat die supaye die tak carik pompuan laen....(huahuahuahuahua....)
macam mane nak jage tutur kate dan kekemasan diri.....

huuuiii....
banyak persediaan tu....
tapi sampai sekarang pun saye belum buat pape persediaan lagi...
sebab selalunye bile nak buat persediaan je saye mesti rase malas dan rase nak tido....
ape nak jadik la dengan saye ni...
aiiii...........
MyEm0.com

MyEm0.com

2 tanda kaki:

Nur Sharmila said...

Ceh...ingt pakwe mana..ingtkan ko letak si sayuran tu..(hnya yg tau je faham mksd sayuran ni_..hehe

uchiha ct-k said...

ha?

sayuran mane nih?

heheheehehhehehehe......