Apr 6, 2009

lawatan sambil belajar ke sunway lagoon

aku rase macam kelakar la bace ade satu blog nih....
budak junior aku punye....
* cun cun * (ehe....)

beliau dengan berani kerana benar nya crita pasal crush le....crash le....hape le....hehe....
anda sangat berani cun cun....hehehehe....
oh...beliau memang seorang yang suke berterus te
rang pun...
bak prinsip hidup die lah....
"i don't want to regret things that i want to do but i didn't do it because of MALU ke...SEGAN ke...hape ke...."
ala...lebih kurang la tuh.....hehe....

tapi bile bace blog die aku macam seakan-akan terimbau jugak la macam mane aku mase **1st year dulu....
hahahaha.....

dulu kalau boleh semue orang pun aku nak suke....
suke orang tu....suke orang ni....
haduiii......ntah hape hape ntah.....
kengkadang tu aku pike balik sekarang ni....
macam mane laaa aku boleh suke kat orang-orang tu....
hahaha....

tapi suke pun....sekadar suke je la....
*(takde maknenye aku gi kat orang tu kate aku suke kat die.....nak mampus??? hahaha....saye tidak seberani anda ye cun cun....hehe....)*
biase lah kan....
laki suke tengok pompuan...pompuan suke tengok laki....
hahaha....

lagi-lagi kalau mase tu masih free....no string attached....bak tajuk album NSYNC yang dulu-dulu tuu....hehe....
haduiii...

astaga.....ape nak jadik laa....huhu....

patutnye kene r tundukkan pandangan weyh!
ish...ish...iiiiiiiiiissshhhhhhhh................

tapi tu dulu.....

sekarang aku dah tak camtu dah....
dah tak "polisuke" dah....
alhamdulillah....
kengkawan aku yang rapat sume tau sebab ape....h
ehe....

dan aku caye.....
si cun cun ni pun satu hari nanti akan jadik camni gak.....
(ye r.....tempoh mase ko suke kat orang tu ngan orang ni sangat singkat kot weyh! hahahaha....)
takpe....takpe...
kite paham....
mase **1st year memang mase untuk jadik budak-budak lagi....
gunekan mase budak-budak itu dengan sebaek-
baek nye....
hihihi....

p/s kepade safa nadia sabian : anda tau macam mane nak sebut **1st year ini kan?? hehehehehehehehe.....

MyEm0.com



tajuk entri tak same dengan isi kandungan entri....
sekian terime kaseh....
:D

*godam godam godam...akhirnye aku tau caner nak letak emoticons dalam post....yeahuuu...!*

1 tanda kaki:

noAzrie said...

weeHOOO...

mari kita mengGATAL...

kuku pastikan x pnjang coz nnti tkot garu terlebey n nnti luke lak...