Mar 30, 2009

......rindu.......

ni aku tengah membace blog kawan KMK aku nih....
*KMK stands for Kolej Matrikulasi Kedah*
su natasha name die...

aku kenal die mase minggu orientasi matrik tu dulu....
kitorang 1 grup ngan syazana, eno, gee, azm
eer, oleng, shahabuddin.....
sape ntah lagi name budak-budak yang laen....
grup 104......ohohoho...aku maseh ingat l
agik....

sumandak yang ceria ini bername su natasha...
mohon cilok ye empunye gamba....hehe...


yang best nye lecturer yang handle grup kitorang t
u hensem....
ape name die
eh?
mmmmm.....ha! encik suhery.....
hehehehe....

tergedix-gedix r kitorang (aku, su, eno, syazana ngan gee) mengusha lecturer tuh mase die tengah bercakap ke hape...
kan su kan? kan?
hehe.....


su skarang ni ade kat aelen, jerman....
die student exchange kat sane....
hmmm....bestnye
.....

tetibe aku rase sangat rindu kat kengkawan matrik aku....
noly

huda
salehah
mawad
dia
na
hak
imah

huuuu....

bile la dapat nak jumpe ngan diorang lagi...
sume dok jauh-jauh....
stadi kat U laen-laen...

dulu mase kak iqa kat unimap lagi ade la beberape kali gi perlis...
sambil nak gi umah kak iqa tu mesti lal
u changlun...
WAJIB!
hehe...


bile dah lalu tu tringat la kenangan-kenangan kat matrik dulu....
sangat best.....

sangat-sangat-sangat-sangat-sangat rindu.....

kalau lalu kat changlun tu nampak laa bank BSN, tempat budak-budak KMK kua kan duit....
pastu nampak tapak tempat untuk pasar malam changlun a.k.a PMC....hehe...
sungguh rindu.........
sungguh sungguh sungguh....

pastu nampak pulak C-mart....
"midvalley" budak-budak
KMK....
tak besa pun shopping mall tu....
besa lagi selayang mall kat tem
pat aku tu...
huhu...
tapi tempat tu laa yang slalu aku ngan rumet aku, nur
ul, pegi tiap-tiap ujung minggu...
sebab nurul ni jenis yang weekend je nak berjalan....
hehe....

tapi....

kalau diberi peluang skali lagi...
aku blaja kat KMK balik...
duduk kat bilik lame aku.... B2
T3-21 tu....
mesti akan ade rase yang kurang....
sebab akan rase tak lengkap kalau takde kengk
awan aku...
kalau just melawat...atau at least lalu je dep
an KMK kesayangan aku tu...
mesti takkan rase cukup....

mesti nak kene ade kengkawan...
baru la rase
sangat-sangat-sangat BEST!
hee... :D



dari kiri : orang tak betol, diana, huda, noly, kimah

ni mase kedah kena banjir teruk dulu...
changlun pun kene gak....
agak kebuluran kitorang kat kolej sebab bekalan makanan tak cukup....


aku amek dari google earth...
sile abaikan "sm1" tu...gamba ni dah lame...
hehe...


klas tutorial..... :)
sangat rinduuuuuu..........


F5T4......the bestest klas...hehe....


noly yang maintain kiut (kanan)...
sebelah tu kawan die kat UTHM...
gamba dicilok dari frenster nur fazlina...heh heh...


mawad yang makin chun...hehe...
gamba dicilok dari frenster orange...

hakimah.....beza? memang berbeza...hehe...
dicilok dari frenster cik kim....


gamba kengkawan yang laen ade...
cume kene scan dulu lah plak sebab takde dalam laptop...
huhu....


really miss you girlsssss.....
ahaxx...

p/s : nape laaa aku tak join alumni KMK dulu....boleh lagi ke eh? macam takk je.....huhu....
alumni UM ngan fizik ni nanti aku mesti join! hehe....harap laaa....huuu....

1 tanda kaki:

su natasha said...

rinduuuuuuuuuuuu jugaaaaakkkkkkkkkssssssssss...


huhuhu...ko shat ke..? lma tak contact.. aku da balik Mesia kawan.. dah dekat satu sem aku balik sini.. hehe...

ko ape crite skrg..? story2 laa geng.. =)