Feb 6, 2009

HAHAHAHA....lawak giler......

"Perempuan suka :

- lelaki yang gagah – selalu pegi workout kat gym
- pandai bersukan – bola, basket, ragbi etc.
- bijak pandai – CPGA mesti sentiasa atas 3.5
- ada kerja – dining hall, hotel, library etc.
- ada kereta – especially sports car tak kisah la tahun bila
- pandai jamming – guitar, bass, drum, keyboard etc.
- pandai buat lawak expecially dpn pompuan
- tau jalan2 dekat US ni – boleh lead bila pegi travel
- pandai programming – bleh buat website lawa2
- walaupon rock tapi alim2 sket – bleh lead solat jemaah
- berambut pendek dan kemas
- tak terlalu clean shaved – tinggal la sket janggut in vertical line..macho siot
- wangi – pandai pilih perfume
- hadiahkan bunga – even sekuntum rose je
- selalu hadiahkan teddy bear – kalo kecik bagi banyak2, kalo besar satu je
- ingat birthday awek – tak lupa bagi hadiah best2
- pandai amik ati mak and abah awek
- sanggup teman awek shopping – biarpon berjam-jam
- bleh bagi pendapat bila awek Tanya “awak, tudung wardina ni sesuai tak dgn saye?”
- bila cakap dlm phone, let women do the talking – lepas tu kasi komen


Perempuan tak suka :

- lelaki yang lemah – kurus, tak workout
- tak terer bersukan – petang2 tak kuar main, dok umah je
- study asyik kantoi – dok struggle nak kekalkan CGPA atas 2.0
- malas cari kerja – harap duit sholar je
- takde keta – pegi memane tumpang keta orang atau naik bas
- tak minat muzik langsung – tak leh sembang pasal rock bands
- takde sense of humor – org buat lawak die blur je
- takde life – tak gi jenjalan memane and tak tau tempat sekeliling
- tak celik IT – buat website guna frontpage pon kantoi
- asyik enjoy siang malam – tak ingat mati
- rambut serabai – panjang dan tak terurus
- kuat sangat isap rokok – sekali-sekala takpe la kot
- badan berbau – malas mandi
- tak romantic – bila awek mintak berkali-kali baru nak bagi bunga
- jarang hadiahkan teddy bear -
- wish happy birthday seminggu lewat – kuat lupa
- dah bertahun couple – tak pernah jumpa parents awek
- bagi alasan bila diajak pegi shopping
- asyik jawab “tak kisah” bila orang tanya pendapat dia
- bila borak on the phone, dia pulak yg pot-pet lebey2
- manja terlebih-lebih....asyik harapkan orang lain buatkan kerja untuknya"

http://1001rahsiadiri.blogspot.com

hahahahaa.....lawak giler bile aku bace......
hehehehe.....

tapi tak sume pompuan akan stuju dengan bende kat atas nih...

ape kate tanye je kat pompuan tu "ske lelaki yang rambut serabai tak? ske lelaki yang bau busuk tak? ske lelaki yang banyak sangat cakap tak? ske lelaki yang asek crite pasal masalah die tapi tak penah nak amek tau pasal orang yang die dok ngadukan tu tak?....bla bla bla...." sampai habis perkara kat atas ni korang tanye.......HAHAHHAHAHAHAHA.....

(tak sampai separuh soalan dah kene tinggal dah.....hahahahahahhahahaa......)

4 tanda kaki:

Nur Sharmila said...

x lawak pun wei..hehe

uchiha ct-k said...

memang ler tak lawak....
saje je cakap tu lawak...
nak mengubat hati yang lara ria....ahahahahaha....

lina said...

nape aku tbayang different guys for different points 2 a..
sadis ni..
hahahahahaha...

uchiha ct-k said...

-lina-
kte rase kte tau ko bayangkan sape...
hehhehehehheheheheheheheheheheheehe